Átigazolási hírek

Roca ügyében nincs kapcsolatfelvétel, Odoi egyre távolabbKorábbi spanyol és német lapok szerint is Marc Rocára vetette ki hálóját a Bayern és állítólag Brazzo is az ő menedzserével találkozhatott Párizsban. Az Espanyol U21-es EB-győztesével akkori hírek alapján már megszületett a szóbeli megegyezés, azóta viszont semmilyen fejlemény nem történt az ügyben.

Rummenigge legfrissebb nyilatkozata szerint a Bayern fel sem vette fel a kapcsolatot Roca ügyében az Espanyollal, mert tudomása szerint záradék van a szerződésében.

„Nem hiszem, hogy ajánlatot nyújtunk be. Záradék van a szerződésében, nem volt kontaktus.”

Előzmény, hogy spanyol pletykák szerint a Bayern a 40 milliós kivásárlási árra egy 18 milliós ajánlatot nyújtott be, ezek a hírek korábban 30 millióról szóltak. A Bayern egyelőre nem aktiválta a záradékot. Kérdés, hogy hajlandó-e 40 milliót fizetni a védekező középpályásért. Ha igen, akkor előzetesen nem is muszáj felvennie a kapcsolatot az Espanyollal a Bayernnek, csak a záradékban szereplő összeget kell leraknia.

Számos játékos képes betölteni a hatos posztot a csapatban. A profik közül ott van Martínez, Sanches, Thiago, Tolisso, Kimmich is, akik elől elvehetné a játékperceket a kis spanyol.

Másik Bayernnel kapcsolotos átigazolási hír, hogy több angol lap, pl. a Times és a BBC is Hudson-Odoi küszöbön álló, öt éves szerződéshosszabbításáról számol be – tehát úgy tűnik a kis angol sem jön össze a münchenieknek.

Roca ügyében nincs kapcsolatfelvétel, Odoi egyre távolabb
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top