Akadémia

FCB II: Alulmaradtunk a harmadoszály első fordulójában



A Bayern II vereséggel kezdte a harmadosztályú küzdelmeket, ugyanis az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedett a Würzburger Kickers otthonában.

🔴 FCB II: Früchtl – Rochelt, Senkbeil, Mai, Mayer (88. Will) – Welzmüller, Kern – Zylla, Shabani (72. Dajaku), Batista Meier (74. Zirkzee) – Wriedt

🔄 Padon maradtak: Wagner, Nollenberger, Daniliuc, Waidner

⚽ Gólok: 1:0 Pfeiffer (9.), 1:1 Wriedt (78.), 2:1 Kaufmann (80.), 3:1 Gnaase (82.)




Sebastian Hoeness 4-2-3-1-es felállásban küldte pályára csapatát, amelyben ott volt az U19-ből felkerülő Zylla, Batista Meier, valamint a Waldhoftól igazolt Kern is. Később beállt a Stuttgarttól igazolt Dajaku is.

Első félidő: A meccset óvatosan kezdték a csapatok, de a hazaiak a kilencedik percben az első helyzetükből vezetést szereztek – Pfeiffer fejelt Früchtl elől a kapuba. A Bayern II nagyobb részt vállalt a játékbl, de hiányzott a szükséges átütőerő a támadóharmadban. A 38. percben Wriedtnek volt a legjobb egyenlítési lehetősége, később Jannick Rochelt szabadrúgása után is lehetőség alakult ki.

Második félidő: Fordulás után intenzívebb fokozatba kapcsoltak a csapatok. Shabani szöglet után veszélyeztetett, ezt három hazai kísérlet követte. Ezután Batista Meier passzából Wriedt tékozolt el egy ziccert, majd Kern találta el távolról a kapufát. A 78. percben megjött a várva várt egyenlítés, viszont nem tartott sokáig az öröm – A becserélt Zirkzee passzából Wriedt egyenlített, de kettő és négy perccel később a hazaiak találtak be és nyerték meg 3-1-re a szezon első meccsét.

A Bayern II következő pénteken hazai pályán fogadja Heiko Vogel, egykori amatőredzőnk jelenlegi csapatát, a KFC Uerdingent, ahol jelenleg Franck Evina is játszik.

FCB II: Alulmaradtunk a harmadoszály első fordulójában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top