Interjúk és nyilatkozatok

Lewa kritizált – „Remélem történik valami az elkövetkezendő napokban”Robert Lewandowski az Arsenal elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón keményen kritizálta a Bayern átigazolási politikáját.
„Nem optimális, hogy ilyen kevés profijátékosunk van a keretben – ezt őszintén el kell mondanom és ezt mindenki tudja is. Világos, még egy kis időre van szükségünk. De nem csak én, hanem a többi játékos is azt várja, hogy érkezzen még 1-2 játékos.”

– kezdte, majd folytatta tovább a maga stílusában.

„Még több játékosra van szükségünk, már csak azért is, hogy az edzéseken való konkurenciát és a kvalitásunkat még magasabbra emelje. Remélem, hogy a vezetőség dolgozik az ügyön. De ezt teszik. Olyanokra van szükségünk, akik képesek azonnal topszinten játszani. Ez a kívánságunk. Remélem, hogy ez a napok során megtörténk.

– folytatta, majd folytatta tovább:
„Ha a topszinten akarsz maradni ebben a világban és azt akarod hinni, hogy minden címet megnyerhetsz, akkor egy erős csapatra is szükséged lesz hozzá. Tudjuk, hogy az FC Bayern az elmúlt két évben valószínűleg nem vitt végbe nagyobb átigazolást. Itt az idő, hogy folytassák az átigazolásokat.”

Elégedetlensége ellenre remekül érzi magát Münchenben, hamarosan meg is hosszabbítja majd a szerződését.

„Beszéltem a vezetőséggel és infókat kaptam. Ebben a pillanatban a dolgukat végzik. A jövő szempontjából viszont fontos, hogyan tervez a Bayern. De nem ez a legfontosabb a megbeszéléseink során. Csak annyit tudok mondani, hogy megbeszéléseket folytatunk. Hogy meddig tart, azt még én sem tudom pontosan.”

Az eddigi érkezőkkel kapcsolatban kellemes visszajelzést adott.

„Az olyan játékosok, mint Hernández és Benjamin Pavard csak a segítségünkre lehetnek. Sokoldalúak, mindketten világbajnokok és készen állnak topszinten játszani a Bayernnél, sikeresek lehetünk velük.”

Lewa kritizált – „Remélem történik valami az elkövetkezendő napokban”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top