Átigazolási hírek

Brazzo Párizsban tárgyalt – Roca a Bayern játékosa lesz?!Mint ismert, Hasan Salihamidzic nem utazott el a csapattal Amerikába, ugyanis a Bayern leendő transzferein ügyködik. A BILD szerint kedden egy pár órára Párizsba utazott, hogy új játékos megszerzéséről gondoskodjon. 

Landolása után a lap megkérdezte tőle: „Milyen volt Párizsban? A Bayern sportigazgatója azonban válasz nélkül, szótlanul ült az autójába és hajtott tovább. A legfőbb esélyesnek az Espanyol U21-es EB-győztes középpályását, Marc Rocát tartja a spanyol sajtó. A védekező középpályás iránt állítólag régóta érdeklődött a Bayern, és a müncheniek élni is fognak a 40 milliós kivásárlási záradékkal – számolt be az AS és a Marca. A Bayern ezt nem kommentálta, szigurúan veszik a hallgatást. Kedd este a szintén spanyol Cope is az átigazolásról számolt be.

Hamarosan kiderül, vajon Roca vagy esetleg egy másik, talán PSG játékos miatt utazott-e Salihamidzic a francia fővárosba. Szerintetek a kis spanyol lenne az ideális megoldás a védekező középpályára?

Brazzo Párizsban tárgyalt – Roca a Bayern játékosa lesz?!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top