Egyéb

Ez a Bayern kerete és programja az idei Audi Summer Touron



Csakúgy mint tavaly, a Bayern ezúttal is az Egyesült Államokba szervezte le a szokásos nyári túráját. A július 15-én hétfőn kezdődő másfél hetes időszakban az edzések és a topcsapatok elleni meccsek mellett természetesen számos médiaeseményre is sor kerül.

Hétfő reggel 9-kor 26 játékos, köztük például az új-zélandi Sarpreet Singh is Los Angeles felé veszi az irányt. Az Észak-Amerikában méltán népszerű Alphonso Davies a CONCACAF Arany kupán való részvétel miatt tulajdonképpen nem lenne köteles részt venni, de nyaralását megszakítva ő is csatlakozni fog a Rekordbajnok-különítményhez. A Bayernt egyébként nem csak Davies, hanem a Terminátor, azaz Arnold Schwarzenegger is személyesen várni  és üdvözölni fogja LA-ben.




Érdekesség, hogy a BILD infói szerint Salihamidzic az időeltolódás miatt nem utazik el a csapattal, hanem Európában dolgozik tovább az átigazolásokon. Rajta kívül Uli Hoeness sem lesz ott,  de Jan-Christian Dreesen is visszamondta az utat. A Bayern elsőszámú gazdasági emberének sok dolga van a gazdasági év lezárásában és az egyéb szervezési feladatokban. Emellett ő az, aki egy átigazolási díj kifizetéséhez zöld útat ad.

Amerikában, a Rummeniggével képviselt csapat többek között meglátogatja a Holokauszt múzeumot, ahol kiállítást szerveznek a zsidó származású, egykori meghatározó Bayern elnöknek Kurt Landauernek is. Említésre méltóbb esemény lesz még a Bayern houstoni NASA-látogatása.

Szakmailag is nívós lesz a program: 18-án jön az Arsenal, 21-én a Real, 24-én pedig a Milan elleni tesztmeccs. „Örülünk neki, hogy ismét három neves ellenféllel játszhatunk. Jó tapasztalat lesz a profijaink és természetesen az ifik számára is ezek a meccsek. Ki akarjuk használni ezeket, hogy bizonyos automatizmusokat begyakoroljunk és ezeket a Bundesligában lássuk majd vissza. Tisztességesen kell edzenünk, hogy jól felkészüljünk a szezonra.” – nyilatkozta az FCB.de-nek Niko Kovac.

 

Ez a Bayern kerete és programja az idei Audi Summer Touron
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top