Akadémia

Ezek a tehetségek edzhetnek Kovac alatt a profiknálA válogatott játékosok hiányában számos fiatal tehetség edz Niko Kovac irányítása alatt a profiknál. A Sport1 jóvoltából közöljük, ezúttal kik hívhatják fel magukra a horvát figyelmét a felkészülési időszak első felében.

▪ Ron-Thorben Hoffmann: A 20 éves kapustehetségnek 2021-ig szóló szerződése van a Bayernnél. Früchtl ittléte miatt egyelőre kérdéses, ki védi majd a harmadosztályú Bayern II kapuját.

▪ Kwasi Okyere Wriedt: A Bayern II egyik túlkoros, 24 éves játékosa Jupp irányítása alatt már kapott pár percet a profiknál. Tavalyi remek szezonja miatt legszívesebben magasabb osztályban folytatta volna a pályafutását, de a klub nem engedte el a gólerős támadót.

▪ Maximilian Zaiser: A 20 éves középső középpályás 12 meccsen lépett pályára a feljutó Bayern II-ben, idén nagyobb szerep hárulhat rá. Az évvégi Lindau elleni barátságos meccsen játszhatott a profik között.

▪ Louis Poznanski: A 18 éves, U18-as német válogatott balbekket tavaly nyáron igazoltuk és a Bayern U19-es csapatában, Martin Demichelis alatt fog játszani.

▪ Angelo Stiller: A müncheni születésű 18 éves védekező középpályás szintén az U19-esek között szerepelhet, tehát ott lesz a Bayern Youth League keretében is. Év közben természetesen akár a Bayern II-ben is játszhatna.▪ Ivan Michaljevic: A 18 éves középsővédő 2018 augusztusában egy Hamburg elleni tesztmeccsen már beleszippanthatott a profik világába. 18 évesként év közben az U19-ben fog játszani.

▪ Alexander Nollenberger: A 22 éves balszélsőt télen igazolta fiókcsapatába a Bayern és közvetlenül 22 meccsen szerzett négy góllal támogatta az amatőrök feljutását.

▪ Jonas Kehl: A 18 éves Kehl a védelem jobboldalán kerül bevetésre és többször is edzett már a profikkal. Alapesetben ő is az U19-esekkel futhat ki a gyepre.

▪ Alex Timossi Andersson: A Bayern 2018-ban, nagy reményekkel igazolta le a svéd tehetséget a Helsingborgba. A kezdeti villanások után egy kissé megrekedt, de 18 évesen még bőven van benne fejlődési potenciál. Szezon közben az U19-esekhez van betervezve.

▪ Ryan Johansson: A 18 éves luxemburgi középső középpályás a védelem szélén is bevethető, a Bayern tavalyi amerikai túráján is lehetőséget kapott, bizonyította is a tehetségét. Egyelőre az U19-es csapatban pallérozódhat.

Az Audi Summer Tourra utazó ifik listáját egyelőre még nem tette közzé a Bayern.

Ezek a tehetségek edzhetnek Kovac alatt a profiknál
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top