Sajtótájékoztatók

Arp: Lewandowski a tökéletes csapattárs számomra

Fiete Arp, a HSV-től 5 millióért érkező 19 éves támadó első sajtótájékoztatóját tartotta a Bayern játékosaként. 

Az érkezéséről: Egy kicsit korábban érkeztem és megismertem a srácokat a második csapatból. Tegnap megismertem a profikat és az edzői stábot is. Eddig nagyon jól érzem magam Münchenben és úgy gondolom, hogy ez hosszútávon is működhet. A felkészülés természetesen fárasztó, de ez hozzátartozik.

A megnevezéséről: A Fiete-t részesítem előnyben. Gyorsabb, egyszerűbb és jobban megmarad a fejekben. Az elmúlt években már megszoktam.

Egy lehetséges kölcsönről: Szeretnél ezen a szinten edzeni és továbbfejlődni. A jövőm itt, a klubnál lapul – itt tudok tanulni az emberektől. Nincs jobb környezet ennél Itt akarok fejlődni.

A tavalyi szezonjáról: Megtanultam a gyengébb időszakokat is behatárolni. Örülök, hogy jól jöttem ki belőle, ezáltal is tapasztalatot gyűjtöttem.

Lewandowskiról: Nem létezik számomra jobb csapattárs Robert Lewandowskinál, aki a legeredményesebb támadó Németországban. Rengeteg dolgot, tippeket-trükköket is el lehet lesni tőle. Ő a tökéletes játékos számomra.

A Bayernről: Nincs a Bayernnel összehasonlítható klub Németországban, nem volt nehéz meggyőzniük. Lenyűgöző milyen jó itt. Elsősorban Herr Salihamidzic volt a kontaktom, aki megmutatta azt az utat, amelyre lépni akarunk. Hamburghoz képest még szoknom kell a nyelvet és a különböző életstílust. A város valamelyest kisebb és családiasabb, a klub viszont valamelyest nagyobb, ennek ellenére családiasabb.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top