Átigazolási hírek

Rodrira esélyünk sem volt, Odoi hosszabbíthat, Pepe poolos lesz?

A Bayern egykori célpontját bemutatták a Citynél, a másikat pedig Frank Lampard akarja meggyőzni a maradásról. A korábban szóbahozott Pepe úgy tűnik végleg lekerült a listáról. Rajtuk kívül egy lehetséges érkezőről is szólnak a hírek, az amatőrök középpályáját erősítheti meg a klub.

Rodrigo: A Bayern által is kiszemelt 70 millió eurós védekező középpályást hivatalosan is bemutatták a Manchester Citynél. Első sajtótájékoztatóján kiderült, hogy gyakorlatilag senki másnak, így sokak reménye ellenére a Bayernnek nem volt esélye megszereztni őt: „Nem volt más opció számomra, miután értesültem a City érdeklődéséről. Soha nem kételkedtem ebben a döntésben. Ebben a csapatban játszik a világ egypár legjobb játékosa és természetesen itt van még Pep Guardiola is.”




Callum Hudson-Odoi: A Goal.com angol felületének Chelsea-specialistája, Nizaar Kinsella szerint a frissen kinevezett Frank Lamparddal való beszélgetések után Hudson-Odoi közel áll a 2020-ig szóló szerződésének meghosszabbításához, ugyanis a klublegenda hatására lényegesen nagyobb szerep hárulhat rá a nevelőegyüttesében. A Bayern sikertelen ajánlattételei után Callum heti 100 ezer fontos fizetést kaphat a Chelseatől. Lampard szép szavakkal hízelgett játékosának, íme egy minimális részlet belőle: „Callumból abszolút világklasszis lesz, ő egy fantasztikus tehetség. Mindannyian tudjuk ezt és beszélni fogok vele, azt akarom, hogy maradjon.”

Nicolas Pepe: Christian Falk szerint a Bayern számára nem volt elég jó, a BL-címvédő Liverpool azonban tárgyalásban van a francia játékossal, erősítette meg a Lille elnöke: „Tudom, hogy a Liverpool beszélt a játékossal. De velünk még nem.” Korábban a Sport Bild számolt be arról, hogy a pálya utolsó harmadában túl sok játékteret igénylő Pepe nem elégíti ki a keresett játékostípust a szélre. A Lille elnöke azt is elismerte, hogy két ajánlatuk volt az Afrika-kupa előtt. Korábban az Inter, most ismét a PSG érdeklődéséről lehet olvasni.

Timo Kern: A német Rheinpfalz infói szerint a harmadosztályba feljutó Waldhof 29 éves középpályása, Timo Kern a Bayern II-ben folytatja a pályafutását. Kern 17 góllal komoly részt vállalt a feljutásból és az ügynöke is elismerte, hogy a napokban történhet valami a játékos sorsával. Érdekesség, hogy Timo közel állt a másodosztályú Regensburghoz, de a 200 ezer euró alatti ajánlat miatt nem jött létre a megállapodás.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top