Átigazolási hírek

Sajtó: Dembélének imponál a családi környezet Münchenben

Leroy Sané továbbra sem foglalt állást jövőjéről, ezért több tűzközelben lévő lap megszaporodott híradása szerint is Ousmane Dembele lett a Bayern elsőszámú célpontja. A cikk alján találjátok az üggyel kapcsolatos legfrissebb információkat.

🇩🇪 Elsőként a Bayern ügyeiben jól tájékozott Sport Bild és BILD számolt be a müncheniek komoly érdeklődéséről,

🇫🇷 Ezt követően pedig a tekintélyes France Football írt arról, hogy a Barca 22 éves világbajnok szélsője jelenti a fő prioritást a bajorok számára.

🇪🇸 Azóta több helyi forrás is a klubok közötti kapcsolatról, konkrét számokról írt. Spanyolország második legnagyobb rádióállomása, az Onda Cero szerint Griezmann megszerzését követően a Barcelona 100 millióért már elengedné Dembelét a Bayernhez.

🇪🇸 Gerard Romero, a RAC1 barcás újságírója szerint a Barca tisztában van a Bayern érdeklődésével és meghallgatják a játékosért beérkező ajánlatokat.

🇪🇸 A Mundo Deportivo szerint a Bayern csak 80-90 millió euróért lenne hajlandó leigazolni a játékost.

🇩🇪 Christian Falk, a Sport Bild jól tájékozott újságírója közben azt írja, hogy a klubok között egyelőre nem létesült kapcsolat, ezért a Bayern még nem is tett ajánlatot a franciáért – azt viszont megerősítette, hogy a Bayern bizony érdeklődik iránta és lehetséges dolog a játékos megszerzése. Szerinte a Bayern többet is képes lenne fizetni érte a korábban említett 90 milliónál.

🇪🇸 A katalán Sport legfrissebb híre szerint a Bayern megtette az első, 70 milliós ajánlatát a BVB korábbi játékosáért, a gránátvörös-kékek számára ez természetesen elfogadhatatlan, viszont a klubok továbbra is tárgyalnak – ezen forrás szerint a Barca nem fogja őt 95 milliónál kevesebbért eladni. A Barca várja a Bayern megnövelt ajánlatát. A Sport azt is írja, hogy Dembele nyitott a Bundesligába való visszatérésre, de nem zárja ki, hogy újabb évet tölt el a Nou Campban.

🇫🇷 Ellentétes pletyka Franciaországból: A L’Equipe szerint Dembele a Bayern és a Liverpool érdeklődése ellenére maradni akar a Barcelonában és a klubnak sem áll érdekében eladni őt.

🇪🇸🇩🇪 A „Bayern ajánlattételének” estéjén a CatalunyRadio két munkatársa azt állította, hogy a Barcelona tagadta a müncheni felkeresést. Sőt, nem sokkal később a német Sky a játékos ügynökségének egy tagját szólaltatta meg: „Nulla az esély arra, hogy Ousmane a következő szezonban a Bayernben fog játszani. Ő a Barcelona játékosa, és az is marad”.

UPDATE:

🇩🇪 Chris Falk a Sky hírére és az ügynökségből származó fenti idézetre reagálva lecikkezte, hogy a Bayern még nem tett ajánlatot a Barcelonának, de Brazzo kapcsolatban áll Dembélé ügynökével. A francia leigazolásának elsődleges támogatói a bosnyák mellett az a Rummenigge, aki már 2016-ban, sőt állítólag már tavaly nyáron is megszerezte volna őt. Ousmane kissé problémás személyiség, de látva a korábban szintén botrányhős Ribéry esetét, hasonló fejlődésben bíznak Münchenben. Dembélé eltudja képzelni a maradást, de a Bayernben való folytatást is, Münchenben a családi atmoszféra imponál neki.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top