Átigazolási hírek

Rodrigo elkelt, Roca maradna, Vogt nem jön, Bonuccit is emlegetik

Összegyűjtöttünk pár olyan híresztelést, amely már nem vagy valószínűleg nem lesz aktuális a Bayern számára.

🇪🇸 Rodrigo: Az Atletico Madrid bejelentette, hogy a Bayern egyik legfontosabb nyári célpontja a Manchester City játékosa lesz. A 22 éves védekező középpályás 70 millió eurós kivásárlási záradékát aktiválták az angolok, a hírek szerint a Bayern is megtette volna – a spanyol játékos végül legfőképp Pep Guardiola miatt döntött az angolok mellett. Ezzel Rodri lett a City történelmének legdrágább igazolása.

🇪🇸 Marc Roca: A Bayern másik vkp-jelöltje, az U21-es spanyol válogatottal EB-t nyerő Marc Roca sem tűnik egyelőre mozdíthatónak. Az Espanyol spanyolja a Catalunya Radionak nyilatkoztt: „Teljes mértékben az Espanyolra koncentrálok. Nagyon boldog vagyok itt és a fő célom, hogy továbbra is fehér-kékben játszhassak.” Roca kivásárlási ára egyébként 40 millió euró.

🇩🇪 Kevin Vogt: Ahogyan arról a Facebookon már beszámoltunk, a Bayern cáfolta a hoffenheimi csapatkapitánnyal kapcsolatos pletykákat. Vogt nevét a Sky melegítette fel, a sajtó szerint Niko Kovac már tavaly is leigazolta volna őt. Később a Sky módosítva az írását már arról írt, hogy a Bayernnél nem téma Kevin szerződtetése.

🇮🇹 Leonardo Bonucci: Az olasz Corriere dello Sport szerint több topklub mellett a Bayern is érdeklődik a Juventus 32 éves védője iránt. Matthijs De Ligt várható érkezésével nehéz lesz bekerülnie a csapatba és a 2023-ig szóló szerződése ellenére állítólag a Real és a City érdeklődését is felkeltette. Árát 50-60 millióra teszik, de nem valószínű, hogy a Bayern ezt kifizetné érte. Az viszont lehetséges, hogy Canceloért lerakjanak ennyit a müncheniek.

Pár német híradás szerint a Bayern nem biztos, hogy vesz új belsővédőt. Boateng távozása esetén ugyanis Javi Martínez és Lukas Mai ugorhat be szükség esetén a védelembe. 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top