Átigazolási hírek

Olasz sajtó: A Bayern van pole pozícióban van Canceloért



Pavard és Lucas személyében két védőért 115 millió eurót adott ki eddig a Bayern, de olasz sajtóinfók szerint a Juve jobbhátvédje, Joao Cancelo is csatlakozhat az újjáépülőben lévő Rekordbajnokhoz.

Elsőként a Calciomercato számolt be a Bayern érdeklődéséről, pár nappal később a Corriere dello Sport már konkrétabb dolgokról írt – szerintük a Bayernnek nagyobb esélyei vannak a Manchester Citynél a 25 éves portugál megszerzésére, a bajorok állnak pole pozícióban a játékosért.




l

Cancelo szerződése 2023-ig szól és 60 millió euró körüli összegért állítólag hajlandóak lennének elengedni őt az Öreg Hölgyek. A játékost egyébként az a Jorge Mendes képviseli, aki például Renato Sanches és James Rodriguez ügyeit is igazgatja, jó kapcsolatban áll a müncheniekkel. Alternatívaként jelenleg leginkább De Sciglio áll majd a frissen kinevezett Sarri helyére.

Ha a 2018-ban 40 millióért Valenciából Torinóba költöző 14-szeres válogatott védőt leigazolná a Bayern, akkor valószínűleg a keresett profilba illő játékerős Kimmich vonulna fel a 6-os posztra, ahol többszöri elmondása alapján jobban is érzi magát, mint a védelem jobboldalán.

Az viszont kérdéses, hogy a belsővédő kérdés ezzel le lenne-e tudva. Boateng távozása esetén Süle, Lucas és Pavard állna rendelkezésre, de Javi Martínezzel és akáár Lukas Mai-jal is számolhatnak a védelem közepén.

Olasz sajtó: A Bayern van pole pozícióban van Canceloért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top