Interjúk és nyilatkozatok

Hernandez: Nagyon nagy célom a Bayernnel megnyerni a Bajnokok Ligáját

A Bayern és a Bundesliga történelmének legdrágább igazolása a Philipp Lahm által 2017-ig viselt 21-es mezszámában léphet pályára. A Sport Bildnek nyilatkozott többek között erről is:

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam Philipp Lahm számát, amelyet a 2014-es Világbajnok és az FC Bayern sikeres kapitánya viselt éveken át.”

Lucas Hernandez még nem teljesen fitt, de az augusztus 16-ai Bundesliga rajton már szeretne ott lenni. A terv szerint a francia-spanyol védő a Bayern amerikai túráján csatlakozna be a csapatgyakorlatokba. Természetesen a szabadideje alatt is extra gyakorlatokat vesz. Családjával már Münchenben él,  22 éves Világbajnok a Grünwalderben talált magának villát és remekül érzi magát a bajor fővárosban:

„Nagyon jól belaktam Münchent. Ameliával és Martin fiammal vagyunk itt. Máris mindannyian remekül érezzük magunkat, szuper az élet Münchenben.”
A 22 éves játékosra nem nehezedik plusz nyomás azért, amiért ő lett a Bayern München történelmének legdrágább játékosa.

„Az átigazolási díjam egyáltalán nem jelent problémát számomra. Ezáltal nem érzek egy százaléknyival több nyomást sem és nem akarok gondolatokat fecsérelni erre – megpróbálok olyannak maradni, amilyen vagyok.”

A legfőbb célkitűzése természetesen a királykategóriában való végső győzelem, legfőképp ezért választotta a müncheni csapatot.

„Természetesen nagyon nagy célom az FC Bayernnel megnyerni a Bajnokok Ligáját. Nehéz lesz, de a Bayern mindig a favoritok közé tartozik. Mindent megtennék ezért a nagy célért és büszkévé tesz engem, hogy ezt a világ egyik legjobb klubjánál próbálhatom meg.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top