Átigazolási hírek

Vogt ismét fókuszban, Pepe nem kell, Sané nem eladó, Dembele 100 milláért?

Csokorba szedtük a sajtóban megjelent, Bayernnel kapcsolatos frissítéseket.

▪ A német Sky Sport információi szerint a Bayern ismét érdeklődik a Hoffenheim 27 éves védekező játékosa, Kevin Vogt iránt. A középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető, Nagelsmann alatt csapatkapitányként szereplő Vogtot már tavaly is összeboronálták a Bayernnel, elsősorban Niko Kovac miatt, aki állítólag rajong érte. Szerződése 2022-ig szól, de viszonylag olcsón lecsaphatnak rá a bajorok.

▪ A Kicker azt írja, hogy a Bayern bár sokáig figyelte Nicolas Pepét és a játékos ügynöke is erősen próbálta beajánlani kliensét a münchenieknek, a bajorok szerint a 22 éves játékosnak túl sok területre van szüksége elől, ezért nem a legoptimálisabb megoldás a szélsőpozícióra.

▪ A BILD után a France Football is saját információkra hivatkozva számolt be arról, hogy a Bayern elsődleges célpontja Ousmane Dembele. A lap már a Salihamidzic és az ügynök találkozásáról is beszámolt – az nem derült ki, hogy a BILD által már említett márciusi összejövetelről vagy egy friss megbeszélésről lehetett szó. A második legnagyobb rádióállomás, azaz az Onda Cero szerint viszont a Barca hajlandó lenne 100 millióért eladni a világbajnokot a Bayernnek.

Leroy Sané ügyében a Sky azt írja, hogy a Bayern erre a hétre adott gondolkodási időt a 23 éves szélsőnek. A City mindeközben Sanéval is hirdeti az új mezét, ezért többek szerint inkább valószínűtlen a távozása. A német lap azt is írja, hogy az angol klub egyáltalán nem is akarja elengedni a Bayern eddigi legfőbb célpontját.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top