Átigazolási hírek

Singh három évre ír alá – „Elégedettek vagyunk a szerződéssel”Napok, órák kérdése, hogy a Bayern bejelentse az új-zélandi Sarpreet Singh megszerzését. A Wellington Phoenix elnöke elismerte a bajorokkal való megbeszéléseket, amelynek értelmében a helyi sajtó szerint klubrekordnak számítól 750 ezer és 1 millió amerikai dollárért kel majd el a 20 éves középpályás.

„A kontraktus meglehetősen világos, de nem árulhatunk el részleteket – van benne átigazolási és pár kiegészítő díj. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a szerződéssel, nem kérdés.” – nyilatkozta David Dome a Phoenix CEO-ja.

Az új-zélandi nzherald szerint Singh ezen a hétvégén három éves szerződést ír(t) alá a német rekordbajnokhoz. Mivel a klub hétvégén általában nem tesz bejelentéseket, ezért valószínűleg a jövő héten jelentik be az átigazolást. Sarpreet először a Bayern II-ben bizonyíthat, de a BILD szerint a klub potenciális profijátékost lát a leendő szerzeményben.
David Dome: „Fogunk még tanácskozni a Bayernnel. Azonban ezeknél a nagy kluboknál sosem tudhatod, hogy a játékos vajon a tartalék csapatban fog-e játszani. Nyilvánvalóan szemmel tartják Sharpeetet és ha a teljesítménye kiemelkedő, akkor akár a felnőtt keret tagja is lehet. (…) Itt nem úgy mennek a dolgok, mint más együtteseknél. Máshol beruháznak egy csomó focistára, aztán szépen kölcsönbe adják őket. (…) Sharpeet nem fog kölcsönszerződést kapni, egyenesen a második számú csapat tagja lesz. Itt edzhet a többi Bayernes sráccal. Ez is mutatja, hogy a vezetőség lát benne valamit.”

📊 Pár statisztika a Phoenix hivatalos oldaláról:

▪ 26 meccsen lépett pályára, 22-szer kezdett, 11-szer lecserélték
▪ 28 szerelési kísérletből 13-szor járt sikerrel (46,4 %)
▪ 293 párharcból 102-t nyert meg, 191-et elveszített (34,8 %)
▪ 62 légi párharból 51-et elveszített (17,7 %)
▪ 805 passzából 644 talált csapattársat (80 %)
▪ Meccsenként 35,7-et passzol.
▪55 hosszú átadásából 25 ért sikerrel célba (45,5 %)
▪ 43 kapuralövési kísérlet, 20 kaput ért lövés
▪ 5 gól, mindegyik ballal – ebből 2 gól a 16-oson belül, 3 azon kívül
▪ 34-34 elkövetett és elszenvedett szabálytalanság, 5 sárga lap

 

Singh három évre ír alá – „Elégedettek vagyunk a szerződéssel”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top