Transzferpletykák

Új fejlemények: Hudson-Odoi, Nübel, Cancelo



Alexander Nübel a BILD lapjának nyilatkozott jövőjéről. A fiatal kapus röviden és velősen, viszont ködösen fogalmazott a német sportújságnak. A kapuvédő mellett két szélsővel kapcsolatban is új fejlemények jelentek meg.

Nübel: „Lesz egy nagyon fontos meccsünk a német válogatottal vasárnap. Most én sem tudom, hogy azután a mérkőzés után hogyan lesz tovább.”

Közben az olasz Calciomercato szerint a BL-döntős Tottenham Hotspur is beszállt az Alexander Nübelért folytatott átigazolási harcba. Eddig az Atletico Madrid, a Paris Saint-Germain és a Bayern München voltak a kérők listáján, valamint erősen figyeli a hálóőrt az átigazolási tilalmat kapó Chelsea is (ők értelemszerűen nyáron nem tudnak igazolni játékost). A németek vasárnap este, 20:45-től Spanyolországgal játszanak az U21-es Eb döntőjében.

Hasonlóan olasz források szerint a Bayern készen áll a City orra elől elcsábítani a portugál válogatott és a Juventus jobbszélső-védőjét, Joao Cancelót. Mivel a manchesteriek még nem véglegesítették Leroy Sané eladását, nem egyeztek meg a Juventusszal a 24 éves portugál játékossal kapcsolatban. Pont emiatt készül közbe lépni most a Bayern, amely gyakorlatilag Sanéról lemondva jelentkezne be Cancelóért. A fiatal szélső egyébként 34 találkozón szerepelt az előző idényben, ezeken 8 gólpasszt jegyzett.

Related image

Közben Nagy-Britannia fővárosában, a Chelseanél is újabb fejlemények láttak napvilágot Callum Hudson-Odoi-jal kapcsolatban. A játékost továbbra is érdekli a Bayern és szívesen eligazolna. Most a bajorok új ajánlatot készülnek tenni a Guardian szerint, hiszen a focista és ügynökei bizonytalanok Callum jövőjével kapcsolatban.

Új fejlemények: Hudson-Odoi, Nübel, Cancelo
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top