Átigazolási hírek

Sport Bild: A Bayern lemaradt a Schalkéba tartó Kabakról

A Sport Bild információi szerint Ozan Kabak mégsem a Bayernbe, hanem a Schalke csapatához igazol! Oda, ahol az a Michael Reschke lett a technikai igazgató, aki télen leigazolta őt a Stuttgart csapatába.

A német lap megerősítette, hogy a Bayern vezetői is találkoztak a játékos ügynökével és jelezték a komoly érdeklődésüket iránta. Előtte viszont Jerome Boateng ügyét akarták letisztázni, ezért lemaradtak a török tehetségről. Kabak nem akart várni, azonnali döntést akart. Gelsenkirchenben ráadásul sokkal több játéklehetőség várhat rá, mint Münchenben.



Eközben a Goal olasz szerkesztősége arról számolt be, hogy a Bayernnel korábban szintén szóba hozott De Ligt megegyezett a Juvéval – a játékos 12 millió eurót kaszál, míg az Ajax 70 milliót kap az olaszoktól. De Ligt szerződésében egy 150 millió eurós kivásárlási záradék lesz lefektetve.

Szintén belsővédővel kapcsolatos hír, hogy a Liverpool elhappolta a Bayern elől a holland Sepp van der Berget, a Zwolle 17 éves játékosát. A 16 éves skót Liam Morrison, a Celtic védője azonban a Sky szerint közel áll a Bayernhez….

Liam Morrison, a skót csodabogár állítólag közel a Bayernhez.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top