Akadémia

Demichelis visszatér a Bayernhez, Klose marad az U17-eseknél

Az FC Bayern bejelentette, hogy a jövőben Martin Demichelis lesz az U19-es csapat vezetőedzője, míg az U17-eseket továbbra is Miroslav Klose irányítja majd.

Miro pozíciója sokáig kérdéses volt: A klub az U19-esekhez szerette volna vezényelni az egykori gólgyárost, de ő ragaszkodott az U17-esekhez, állítólag Brazzoval is volt egy kisebb szóváltása.

Salihamidzic: Martin Demichelis azonnal készen állt átvenni ezt a fontos feladatot az U19-eseknél. Büszke arra, hogy visszatérhez a szíve klubjához és a kvalitásaival erősíteni fogja az akadémiánkat és a nemzetközi tapasztalatunkat. Martin egy újabb egykori játékosa a Bayernnek, ismeri a klubot és azonosul a filozófiánkkal.

Michot a Bayern II egykori játékosai, Danny Schwarz és Stefan Buck fogják támogatni a segédedzői pozícióban.

Salihamidzic: Miro és én mégegyszer megbeszéltük mi a legjobb az FC Bayern számára. Miro kérte, hogy az U17-esekkel dolgozhasson tovább. Tudja, hogy van egy tervünk a tehetségeink kiképzésére. Most megegyeztünk abban, hogy egy újabb évig az U17-eseket irányítja. Ez volt a kérése. Nagyon becsüljük Miro edzői tevékenységét, ezért örülök, hogy közösen folytathatjuk a tehetségeink még magasabb szintű kiképzését.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top