Átigazolási hírek

Kovac akarja Kabakot; a törökök szerint a Bayernt választotta



A Sport1 információi szerint Ozan Kabak ügynöke, Fazil Özdemir hétfőn Münchenbe utazott, hogy megbeszéléseket folytasson a Bayern képviselőivel, a török TRT Spor szerint Rummeniggével és Sallihamidziccsel. Ezt követően Milánóban is feltűnt, hogy AC-val beszéljen a játékos lehetőségeiről.

A német médiatársaság úgy tudja, hogy a Bayernnel való megbeszélések kíválóak voltak. Niko Kovac is pozitívan fogadná Kabak érkezését és állítólag már zöld utat is adott a megszerzésére. A játékos egyik legfontosabb szempontja, hogy elegendő játéklehetőséghez jusson. A Sport1 infói szerint Kovac nem csak backupként tekint a 19 éves törökre, ezért a Bayernhez való átigazolást részesíti előnyben.




Gianluca Di Marzio szerint Ozan csütörtökön dönt végleg a jövőjéről. A török sajtóinfók szerint azonban már körvonalazódik: Kabak 15 millióért a Bayernbe tart! Azonban nem árt megjegyezni, hogy a Schalkét is érdekli a játékos. A kékek új technikai igazgatója az a Michael Reschke, aki a Galatából a Stuttgartba hódította a fiatal játékost. A VFB-nél fél év alatt alapember lett és az év berobbanójaként is megválasztották.

A Bayern ezzel a harmadik igazolását, egyben a harmadik új belsővédőjét szerezné meg az új szezonra – 130 millió euró értékben. Ezzel Boateng távozásának lehetősége is óriásit ugrana. Mellesleg azt sem tartjuk kizártnak, hogy Kabakot a 6-os poszton is kipróbálja majd a horvát.

Kovac akarja Kabakot; a törökök szerint a Bayernt választotta
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top