Akadémia

Feszültség Klose és Brazzo között?!



Kisebb-nagyobb változások történtek a Bayern utánpótlásában: Miután Holger Seitz, az amatőrök edzője magasabb körű feladatot kapott, addig az ő posztját az U19-es csapat eddigi mestere Sebastian Hoeness vette át. Dieter Hoeness fiának helyére Miroslav Klosét, az U17-esek edzőjét gondolta ki a vezetés, aki egyelőre nem fogadta el ezt a megbízást, sőt:

A Sport1 a klub környezetéből úgy tudja, hogy Salihamidzic és Klose között egy „érzelmesre” sikerült „megbeszélés” folyt le, ugyanis a klub akarata ellenére német válogatott egykori gólgyárosa hetek óta ódzkodik az új feladatkörétől, továbbra is az U17-eseket szeretné felkészíteni.




Salihamidzic a Kickernek:

„Tudom, hogy szívesen dolgozna egy újabb évet az U17-esekkel. De a kiképzési rendszerünkhöz szükségünk van rá az U19-eseknél.”

A Sport1 odáig ment, hogy Klose akár a törölközőt is bedobhatja és elhagyhatja a Bayernt. Reméljük azért idáig nem fajul a dolog – viszont hamarosan meg kell születnie a döntésnek, ugyanis az U19-esek hétfőn , az U17-esek pedig egy héttel később kezdik meg a felkészülést.

Feszültség Klose és Brazzo között?!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top