Átigazolási hírek

BILD: Négy ok amiért Sané nem jönne – ők a lehetséges alternatívákEgyedül Leroy Sané akaratán múlik, hogy hol folytatja a pályafutását, de a legfrissebb pletykák szerint inkább a Cityben való maradása tűnik valószínűbbnek. Az angol Sun szerint (amely pl először hozta szóba Odoit a Bayernnel) a játékos már közölte a barátaival, hogy Pep Guardiolával akar továbbdolgozni. A BILD úgy tudja, hogy ez igaz, illetve további okokat is megneveztek, amiért nem igazolna Münchenbe a játékos:1. Pep Guardiola

Guardiola elengedné Sanét, ha feltétlenül menni akarna – viszont Sané reménykedik abban, hogy Pep az új szezonban teljes mértékben építeni fog rá. Az átlagosnak mondható szezonja után ismét bizonyítani akar a német.

2. A nyilvánosság

A BILD információi szerint Sané tartózkodik a németországi nyilvánosságtól, ugyanis mindenki a Bayern szuperigazolásaként tekintene rá, amellyel túl nagy középpontba kerülne. Angliában kevésbé lenne ott a radaron és nem kritizálnák annyian az extravagáns ruházatát sem.

3. A fizetés

Sané 9,3 millió eurót keres és egy újabb Cityben eltöltött erős szezon után még több ajánlatot és a szerződésének közeli lejárta előtt még magasabb fizetést kínálnának neki. A Daily Mirror szerint a City jelenleg 11 milliót, míg a Bayern maximum 13 millió eurót biztosítana neki.

4. A család akarata

Ahogy azt többször is megírtuk, Sané édesanyja, Regina szívesen látná fiát Németországban, viszont Candice Brook, a játékos barátnője Angliában akar maradni közös, 9 hónapos kislányukkal.
De mit csinál a Bayern, ha nem kapja meg Sanét?

Leroy hivatalosan még nem utasította vissza a klubot, a Bayern továbbra is küzd érte – viszont a bajoroknak további alternatívára lesz szükségük, amennyiben nem sikerül megszereztni a City sztárját.

Az elsődleges B-terv az a Timo Werner, aki továbbra sem akarja meghosszabbítani a 2020-ig szóló szerződését. Lehetséges érkezésétől függetlenül csalódott lehet, hogy nem ő a Bayern elsődleges választása és Sané döntésén múlik a jövője.

További jelölt az a Yannick Carrasco, aki 2018 februárjában igazolt az Atleticoból a kínai Dalian Yifanghoz. A 25 éves belga tíz meccsen hét gólt szerzett, de őnző játékstílusa miatt nyíltan és keményen kritizálta őt a csapat kapusa is. A legutóbbi meccsen nem is játszatták a kedvtelen játékost. „Van egy ajánlatom és az ügynökömmel való megbeszéléseim is jól zajlanak. Az a klub, amelyik akar engem, a maximumot tesz meg azért, hogy megszerezzen. Elfogadják azokat az alapkövetelményeket, amelyeket a Dalian Yifant állít fel.” – nyilatkozta nemrég a belga.

További opció lehetne Julian Draxler is, de a német játékos pár nappal ezelőtt elmondta: „Nem áll szándékomban elhagyni a klubot!” Ezzel maradt Callum-Hudson Odoi a C-terv, akit feltétlenül akar a Bayern. 2020-ig szóló jelenlegi szerződése miatt a Bayern már nem 40, hanem csak 20 milliót adna érte a Chelseanek… A BILD szerint az angol játékos is a Bayernhez igazolna, de ez függhet az új edzőtől is. Ha Lampard kerül az élre, akkor előfordulhat, hogy Odoi marad Londonban.

A BILD infói szerint Nicolas Pepe már nem jelent opciót a Bayern számára, ugyanis sportszakmailag nem tartják őt megfelelőnek a csapatba. Valószínűleg a magas ára is közrejátszhat, hogy Uliék letettek a megszerzéséről.

BILD: Négy ok amiért Sané nem jönne – ők a lehetséges alternatívák
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top