Egyéb

Kroos a dokumentumfilmjében kritizálja a Bayernt



Toni Kroos az életéről szóló dokumentumfilmben kritizálta a Bayern München klubvezetését.

„Nagyon gyakran mondták, milyen nagyszerű vagyok és milyen jól csinálok mindent a pályán. Viszont játszani nem játszottam.”

– mondta el az első Münchenben töltött, 2007-2009 közötti időszakáról a középpályás.

Miután Kroos 2010-ig a Leverkusenben játszott kölcsönben, Münchenbe való visszatérése után soha nem érezte magát megbecsültnek. Tíz perccel a szerződéshosszabbítása után már megbánta, hogy aláírt.

„Az aláírás közben kaptam Karl-Heinz Rummeniggétől egy ilyen kommentárt: „Boah, most viszont már egy nagyszerű szerződésed van, így újra egy kicsit jobban kell játszanod”




Kroos tulajdonképpen vissza sem akart térni Münchenbe, ahova 16 évesen költözött otthonából. Toni anyja is megszólalt:

„A csapat lényegesen személyesebb volt. A leverkuseniek találkoztak egymással, közösen grilleztek. Sokkal normálisabb kapcsolatban voltak egymással. Nem úgy mint Münchenben. Minden túl csicsás volt.”

Kroos felesége, Jessica is észrevette, Toni egyszerűen nem passzol Münchenbe. A 29 éves középpályás a VB-győzelem után a Realba igazolt. Uli Hoeness a KROOS című dokumentumfilmben azért kritizálta a középpályást, mert a 2012-es Chelsea elleni BL-döntőben nem vállalt felelősséget a büntetőrúgásért.

„Toni egy szuper játékos. De nincs olyan játékos a világon, aki mindent egyedül csinál. Egy klubnak néha kemény döntéseket kell meghoznia. Ez kemény volt, és talán téves is, ez nem kérdés.”

– nyilatkozta a Bayern elnöke, de Zinedine Zidane is kommentálta az átigazolást.

„A Bayern helyében soha nem hagytam volna elengedni Kroost. Mindenesetre ez jó döntés volt a Real és a futball számára is.”

Kroos a dokumentumfilmjében kritizálja a Bayernt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top