Egyéb

Hummels és a Bayern búcsút intett egymásnak



A Bayern és a Dortmund szerdán jelentették be, hogy megegyeztek Mats Hummels átigazolását illetően. A Bayern-nevelésű, BVB-ben felépített, Münchenbe, majd most Dortmundba visszatérő 30 éves belsővédő és a klub elbúcsúzott egymástól.

Hasan Salihamidzic: Az FC Bayern nevében szeretnék nagy köszönetet mondani Mats Hummelsnek. Három év alatt háromszor nyertük meg vele a Német bajnokságot, az elmúlt szezonban pedig a Német kupát is. Mats nagy részt vett ki ezekből a sikerekből. Minden jót kívánunk neki és a családjának a jövőben.



Hummels: Legelőszöris: Köszönöm az FC Bayernnek, a csapattársaimnak és a munkatársaimnak az elmúlt három évet, illetve a szurkolóknak azt az elejétől kapott szeretetet, amelyre nem számítottam magától értetődően. Sok nagyszerű embert ismerhettem meg és hihetetlenül sok szép pillanatot éltem át. Aki ismer, az tudja, hogy München mindig egy különleges hely lesz számomra! 🙏 A müncheni és a dortmundi vezetőkkel való megbeszélésem után mindenesetre gyorsan világossá vált, hogy a szakmai otthonomnak ismét a BVB-nél kell lennie. Hihetetlenül örülök annak, hogy visszatérek Dortmundba és remélhetőleg sikeres éveket tudunk lefektetni! Let’s go BVB 🐝

Hummels és a Bayern búcsút intett egymásnak
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top