Átigazolási hírek

Sané az USA-ban gondolkodik – 20 milliót kínálna neki a Bayern?



A Sport Bild szerint Leroy Sané, a Bayern legfőbb célpontja múlt héten barátnőjével és kilenc hónapos kislányával az USA-ba utazott kikapcsolódni, jelenleg Los Angeles és Hawaii között lehetnek valahol. Hiába akarja őt nagyon a klub, a Sport Bild szerint konkrét tárgyalások még mindig nem zajlottak le a Sané-oldallal, ugyanis a játékos továbbra sem tudja, mitévő legyen. Hasan Salihamidzic eddig állítólag csak a Beckham-ügynökség szóvívőjével, Simon Oliveirával beszélt a játékosról.

Nehéz friss információt kicsikarni az ügyben: Sané nem ad interjúkat vagy nem kommentálja érdemben a kérdést. Képviselői, apja, anyja és a Beckham-ügynökség sem akar infózni, a legutóbbi válogatott meccs után minden kérdést visszautasítottak.

Családi fotó 2007-ből.

A kérdésben sorsdöntő lehet a család akarata: Sané anyja szívesen látná ismét Németországban a fiát, a barátnője azonban nem akarja olyan könnyedén feladni az angliai életüket. A két hölgyemény kapcsolata állítólag nem is a legjobb.

Mint ismert, Sané kihagyta a legutóbbi VB-t, sztárallűrjei miatt nem is volt nagyon népszerű a válogatottnál – a fiatalítás óta azonban jobban érzi magát a címereseknél, számos kortársával focizhat együtt és a Bayernesek közül is sok játékossal ápol jó kapcsolatot – viszont remek barátja az a Gündogan is, akivel egy házban élnek és akit most ismét a BVB-vel boronáltak össze. Rajta kívül Sterlinggel, a tegnap hosszabbító Kyle Walkerrel is jó viszonyban van Sané.

Hummels eladásával a Bayernnél újabb eurómilliók szabadultak fel – Mats évi 14 milliós gázsiját is felhasználhatja arra a klub, hogy könnyebben fizesse ki Sanénak az évenkénti állítólagos 20 millió eurót.

 

Sané az USA-ban gondolkodik – 20 milliót kínálna neki a Bayern?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top