Átigazolási hírek

Hivatalos: Feint kölcsönadtuk a HSV-nek

Adrien Fein, a Bayern 20 éves müncheni születésű középpályása egy egy éves kölcsönszerződést írt alá az élvonalat elszalasztó Hamburggal.

A sajátnevelésű játékos 2018 nyarán még a Bayernnel kötött profiszerződést, az elmúlt szezont pedig kölcsönben a Regensburgnál töltötte. Izomsérülését leszámítva állandó tagja volt a másodosztályú csapatnak, 21 meccset abszolvált.

Jochen Sauer, a Campus vezetője: Adrian az elmúlt szezonban megszerezte az első tapasztalatait a Regensburgnál és jó teljesítményt nyújtott. Meggyőződésünk, hogy a HSV-nél a megteszi a fejlődésének következő lépcsőfokát.

Jonas Boldt, a HSV sportvezetője: Különösen tavaly, a Regensburgnál nyújtott fejlődését követtük figyelemmel és meggyőzédésünk, hogy ebben az egy évben segíteni fog rajtunk. Ő egy remek, nagyon magabiztos labdarúgó, aki nagyon jó átmeneten ment keresztül a juniórból a profirészlegbe. Olyan játékosokra van szükségünk, akik bátrak és megvalósítják a terveiket. Készen áll erre és segíteni fog nekünk.

Adrian Fein: Nagyon örülök a szezonnak, az új városnak és a HSV-nek. Kiváló lehetőségnek látom, hogy nem csak szakmailak, hanem emberileg is továbbfejlődjek. A nagyon jó megbeszélések után nem esett nehezemre a döntés.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top