Átigazolási hírek

Kabak és a Bayern közel a megegyezéshez – állítja a török újságíróÚgynevezett Taner Karaman, a török Spor TV újságírója vasárnap este egy beszélgetős műsorban azt állította, hogy honfitársa, Ozan Kabak közel áll a Bayernnel való megegyezéshez.

Videóért kattints

Hummels és Boateng várható távozásával a Bayernnek valószínűleg szüksége lesz egy harmadik új középhátvédre is – Lucas és Pavard után van is esély arra, hogy a 18 éves török tehetség potom pénzért csatlakozzon a müncheniekhez. Kabak szerződésében állítólag egy 15 millió eurós lelépési díj van rögzítve. Nem úgy ismerjük a vezetőséget, hogy ne legyenek hajlandóak lecsapni erre a remek ár-várható érték arányos igazolásra.

Januárban, amikor még a Galatát erősítette, már érdeklődtünk Kabak iránt, de végül klubrekordért Stuttgartba szerződött – a Kicker azóta állítja, hogy Uliék ugyanúgy szerezték meg Ozant, mint a Londonból Brémán át elhozott Gnabryt, akiért egy évvel a Werderrel való szerződéskötése után is csak 8 miliót fizetett a Bayern.Kabak 15 meccsen lépett pályára a Stuttgartban és 18 éves középhátvéd létére három gólt is szerzett, rögtön az első félévében az év újonca lett a Bundesliga szerint. Egyszer a védekező középpályán is bevetették. Mozgékony, agresszív, gyors védő, remekül fejel, a Bayern ellen is jól játszott. Érdekesség, hogy a Kabak-Pavard védőpárossal felálló svábok végül a Bundesliga II-ig zuhantak…

Kabak és a Bayern közel a megegyezéshez – állítja a török újságíró
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top