Átigazolási hírek

BILD: A Bayern és a Dortmund megegyezett, Hummels hamarosan váltA BILD információi szerint Mats Hummels klubváltása a küszöbön áll, ugyanis a müncheniek és a BVB között már megszületett az egyezség: A 2008-ban Münchenből Dortmundba, majd 2016-ban Dortmundból Münchenbe igazoló 30 éves belsővédő 20 millió euró és különböző sikerbónuszok ellenében 2019-ben ismét a Ruhr-vidékre költözik.
Hummels fizetése 12 millióról 10 millió alá csökken, ami nem probléma számára, ugyanis a BVB a szívügye, itt vált klasszissá. Korábbi nyilatkozatai alapján szívesen maradt volna – a BVB megkeresése viszont kapóra jött neki. Fix helye lehet a komoly terveket szövögető dortmundi védelemben.

Mats szombaton már a twitteréről is leszedte, hogy Bayern játékos, csak „German Football Player”-ként szerepel. Felesége, Cathy legutóbbi instagramra posztolt képének leírásában szereplő három darázs, is szinte biztosan a váltásra utal.

Hummels klubváltása érzékenyen érintheti a Bayern védelmét. Távozásának súlyát a vezetőség további cselekedetei határozhatják meg.

BILD: A Bayern és a Dortmund megegyezett, Hummels hamarosan vált
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top