Interjúk és nyilatkozatok

Tolisso készül az új szezonra: „A legjobb formámat akarom prezentálni.”

Corentin Tolisso tavaly nyáron VB győzelmet ünnepelt Franciaországgal, majd szeptemberi keresztszalag-szakadása után, illetve kemény munkát és kitartást követően csak a Lipcse elleni kupadöntőben léphetett pályára. Coco most azon dolgozik, hogy beverekedje magát az újjáépülő Bayern kezdőcsapatába. A BILD-nek nyilatkozott:

„A tavalyi év nehéz volt számomra. A július 8.-ai rajton a legjobb formámat akarom prezentálni, keményen dolgozom ezen. A következő szezonba újra teljes erőbedobással akarok belevágni.”




A két éve rekordösszegért érkező 24 éves középpályás egy lyoni fitneszstúdióban, az Auxerre csatára Yanis Merdji és barátja Kaffa N’daw társaságában tartja magát fitten.

„Kaffa nagyon fontos számomra. Ő nem csak a barátom, hanem a fitneszedzőm is. Kardiózok, edzem a lábaimat és a testem többi részét is. Nagyon koncentrálok a jobb térden körülötti izomzatra. Most már 9 hónap telt el a sérülésem óta. Egyáltalán nincsenek már problémáim az edzésekkel.”

Tolisso jövő héten a Szardíniákon vakációzik a családjával, majd Kaffa barátjával egy hétre elutazik Görögországba, ahol természetesen a terv szerint folytatja az egyéni felkészülést.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top