Átigazolási hírek

Rummenigge az átigazolásokról – „Az edző vétózta meg Boateng átigazolását”

Karl-Heinz Rummenigge a Sport Bildnek adott nyilatkozatában az átigazolási ügyekkel kapcsolatban nyilatkozott




Leroy Sané átigazolásáról: Egy átigazolás mindig három résztvevős üzlet. Először a játékosnak kell eldöntenie, hol tudja elképzelni a jövőjét.

A Kai Havertzzel kapcsolatos tervekről: Hetekkel ezelőtt érdeklődtem Rudi Völlernél. Évekig játszottam vele a válogatottnál, nagyon jó kapcsolatban állunk. Megkérdeztem tőle, hogyan tervez a Leverkusen Kaival. Azt mondta, hogy a felügyelőbizottság elnökével, Werner Wenning úrral eldöntötték, hogy a következő szezonban is mindenképp a Leverkusen játékosa lesz. Nem tudom, hogy Havertz egy nap Münchenben játszik-e majd. Nem támogatom, hogy dolgokról előre döntsünk, ha 12 hónap van addig. Nem egyszerű ezt kezelni. Kai Havertz jó játékos, erről felesleges beszélni. De 2022-ig van szerződése.

Timo Werner átigazolásáról: A Lipcse nem akar 2020-ban ingyen megválni tőle, ezt megértem. Oliver Mintzlaffal jó a viszonyom, hét-nyolc hónapja mondtam is neki: Ha komolyan érdeklődni fogunk Timo Werner iránt, akkro meg fogom keresni őt. Ehhez tartom magam.

Boateng jövőjéről*: Egy kicsit megértem őt, hogy elégedetlen volt a szezonnal. Azt hiszem egy komoly és fair megoldást kell találnunk. Ezt alapvetően lehetségesnek tartom (…) Augusztus 28-án jött egy ajánlat a PSG-től, amit el akartunk fogadni. Az edző vétózta a dolgot. Jerome-nak nem tetszett, ezt éreztem már akkor is rajta.

* A BILD szerint a Bayern hajlandó egy 15 millió eurós ajánlaton is elgondolkodni.

Renato Sanches jövőjéről: Azt hiszem, hogy idén jó fejlődésen ment keresztül, az edző alapvetően nagyon elégedett volt vele. De Renato is folyamatosan szeretne játszani.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top