Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Mindenkinek jobb, ha van egy második csatár



Robert Lewandowski 47 tétmeccsen 40 gólt szerzett a Bayern legutóbbi szezonjában és a csapat érdekeinek is jobban alárendelte magát. A szerződéshosszabbítás előtt álló 30 éves lengyel azonban továbbra is szeretne egy méltó cserecsatárt a Bayernbe – mondta a Kickernek.

Ha az embernek van egy második csatára, az jobb a csapatnak is és nekem is.

A negyedik gólkirályi címét megszerző Lewa előnyösnek látja, ha időről időre egy másik középcsatár élvezi a bizalmat. A pihenő alatt megnyugodhat és a meccset kívülről látva vonhatja le a tanulságot és ültetheti át ezt pozitív végkifejletbe – nyilatkozta.




A jelenlegi keretből Serge Gnabry és Thomas Müller jelenthet alternatívát Lewa pótlására, az újonnan érkező Fiete Arp is csatlakozhat ebbe a körbe. A Kicker szerint Timo Werner személyében inkább egy szélsőt lát a vezetőség.

A 104 percenként betaláló Lewandowski biztos benne, hogy a Bayern erősíteni fog legelől, Arp személyében még nem látja a megfelelő helyettesítést.

Nem tudom pontosan mi lesz, de valami még történni fog. A klub tudja: Egy új játékosnak azonnal segítségünkre kell válnia. Az embernek nincs ideje két év időt adni.

Lewandowski: Mindenkinek jobb, ha van egy második csatár
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top