Válogatott

A Bayernesekkel megtűzdelt németek lemosták Észtországot | Coman megsérült



A Bayern játékosokkal megtűzdelt német válogatott egy Észtország ellen aratott 8-0-ás győzelemmel zárta a szezont és vonult nyári szünetre.

Neuer, Süle, Kimmich, Goretzka és Gnabry személyében majdnem az összes Bayern játékos ott volt Marcus Sorg kezdőjében, egyedül Sven Ulreich maradt a cserepadon.

A gólszerzést Reus indította be két találattal, majd Gnabry, Goretzka és Gündogan iratkozott fel a jegyzőkönyvbe. A második félidőben szintén Gnabry, majd a csereként beállt, Bayernnel is összeboronált Werner és a Bayernhez valószínűleg közel álló Leroy Sané is beköszönt.




Neuer: „Azt hiszem büszkék lehetünk azért, amit a legutóbbi három válogatott meccsen nyújtottunk. Fontos volt, hogy korai gólt szereztünk. Ezután az ellenfeleket könnyebben a markunkban tartottuk és letudtuk játszani őket.”

A másik Bayernt érintő válogatott meccsen Franciaország 4-0-ra legyőzte Andorrát – sajnálatos módon a kezdőbe jelölt Coman a bemelegítés során izomsérülést szenvedett, így nem is léphetett pályára, őt Ben Yedder pótolta. Pavard, a leendő Bayernes ezúttal nem kapott játéklehetőséget.

Hétfőn Robert Lewandowski válogatottja is győzött, 4-0-ra győzték le Izraelt – a Bundesliga történelmének legeredményesebb idegenlégiósa végigjátszotta a meccset, de ezúttal csak egy gólt lőtt, azt is büntetőből szerezte.

A Bayernesekkel megtűzdelt németek lemosták Észtországot | Coman megsérült
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top