Egyéb

Sanches kickbox edzésekkel erősít – a Bayern állítólag megtartaná őt



Renato Sanches nemrég elmondta, hogy mindenképp több játéklehetőségre van szüksége, ezért készen áll elhagyni a Bayernt. Az újabb kölcsön nem jön szóba nála – a maradás azonban még el tudja képzelni.

A 21 éves portugál jelenleg Lisszabonban tartja magát fitten, méghozzá Alex Martins kickbox edző és muay-thai szakértő segítségével. Sanches többek között ugrókötelezik, tapsolva fekvőtámaszozik, illetve kötélrázást is végez, amely főleg a karizomzatát, a vállát, a hátát és a törzsét erősíti – emellett a ringben is megmérkőzik edzőjével.

Kötélrázás Renátó módra | Kép: BILD



A BILD megkérdezte a Kickbox világbajnokasszonyt, Marie Langot is az edzések hatékonyságáról: Nagyon jónak tartom! Nálunk a Stekos sportcenterben több focista is edz. A kickbox más izomcsoportját dolgozza meg az embernek – tökéletes kiegészítése a fociedzéseknek. Koncentráltnak kell maradni, semmi másra nem lehet gondolnia az embernek. A frusztráció levezetéséhez is tökéletes.

Sanchesszel a kickbox és muay thay szakértő sem bír | Kép: BILD

A BILD információi szerint a Bayern szeretné megtartani a 2016-os EB-győztes és a torna legjobb fiataljának, illetve Golden Boynak is megválasztott középpályást. Főleg Uli Hoenesst tartják Renato nagy rajongójának.

Sanches kickbox edzésekkel erősít – a Bayern állítólag megtartaná őt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top