Egyéb

Rafinha búcsúzik Európától? Kovacot nem említette köszönetposztjában

Mint ismert, Márcio Rafael Ferreira de Souza, ismert nevén Rafinha 7 év után búcsúzik a Bayerntől. Távozásának apropóján egy insta posztban mondott köszönetet egykori edzőinek, menedzsereinek – csak Niko Kovacnak nem. Korábban megírtuk, hogy az öltöző egyik legmeghatározóbb alakja nem volt túl elégedett a horvát edzővel.Köszönöm Németország!

Szeretnék köszönetet mondani minden edzőnek, csapattársnak, menedzsernek és elnöknek ezért a 13 nagyszerű évért!

Ralf Rangnick, Mirko Slomka (Schalke 04), Gasperini, Ballardini (Genoa), Jupp Henykces, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti (Bayern)

Menedzserek: Rudi Assauer, Andi Müller (Schalke) Francesco Salluti (Genoa), Christian Nerlinger, Matthias Sammer, Brazzo (Bayern)
#KARLHEINZRUMMENIGGE
#ULIHOENESSS

13 év. 22 cím: 7x Német Bajnokság, 4x Német kupa, 4x Szuperkupa, 1x Ligakupa, 1x FIFA Klub VB, 1x Európai Szuperkupa, 1x Bajnokok Ligája, 1x Uli Hoeness kupa, 2x Audi kupa

Rafinha tehát nem csak a Bayernes, hanem a Genoás személyektől is búcsúzott. Lehet, hogy ezzel nem csak a münchenieknek, hanem Európának is búcsút mondott? Ha igen, akkor szinte biztosan a brazil Flamengoban folytatja pályafutását.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top