Interjúk és nyilatkozatok

Pavard: Nem félek – két pozícióban is tudok játszani, sok meccsünk leszBenjamin Pavard, a Bayern 35 millió eurós francia szélső-, középhátvédje a francia válogatott sajtóeseményén nyilatkozott. Íme pár részlet:

A konkurenciaharcról: Mindig keményen dolgozom, még akkor is, ha nem megy a játék. Nem helyezem magam nyomás alá, ismerem a kvalitásaimat. Biztos vagyok magamban – a versenyhelyzet a futball része, ez csak segítségemre lesz a fejlődésben és nem ijedek meg a konkurenciától. Két pozícióban is képes vagyok játszani, illetve rengeteg mérkőzésünk lesz a szezonban.

A Bayernről: Tudtam, hogy a Bayern meg akarja újítani a keretét és a részese akartam lenni ennek. Remélem, hogy kulcsjátékos lehetek. Ez egy óriási klub nagyszerű játékosokkal, izgatott vagyok már a rajt miatt. Ha megnyered a VB-t és belekóstolsz a címszerzésbe, még többet akarsz. A Bundesligát vagy a kupákat. A Bajnokok Ligája minden játékos álma. A Bayern évek óta próbálkozik vele, sajnos sikertelenül. Nagyszerű keretünk van és mindent megteszünk, hogy megnyerjük.

Az elmúlt idényről: A világbajnokság után fizikálisan és mentálisan sem volt egyszerű. Nem pihentem ki magam eléggé, Stuttgartban pedig bonyolult volt a helyzet. Személy szerint azt hiszem, hogy jó idényt futottam, de csapatként nem működött a dolog. Sajnálom a klubot, a kiesés engem is megérintett. De most jön az új fejezet a Bayernnél. Remélem jól csinálom majd a dolgomat ott.

Pavard: Nem félek – két pozícióban is tudok játszani, sok meccsünk lesz
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top