Átigazolási hírek

Kimmich és Ulle is csábítja Leroyt: „Remekül passzolna a Bayernhez, nálunk játszana is!”A Bayernnél mindenki keményen munkálkodik azon, hogy Leroy Sané, a klub elsőszámú célpontja a következő szezontól Münchenben folytassa pályafutását – az elmúlt hetekben többen (Lewa, Robben, Süle) is nyilatkozatokkal próbálják meg közelebb csábítani a 23 éves szélsőt a bajorokhoz, ezúttal Joshua Kimmich szólalt fel:

Nagyon szívesen látnám Leroyt a Bayernnél, remekül passzolna a klubhoz. Ő egy szuper potenciállal rendelkező fiatal, német játékos, aki a Citynél – főleg a fontos mérkőzéseken – nem mindig játszhatott, amit személy szerint nem is értek. Bayern részről én megvenném őt. Azt hiszem, hogy lenne kedve a játékhoz. Nálunk pedig játszana! Ez az ő döntése és a vezetőség feladata, hogy meggyőzze a játékost.
Az első válogatott behívóját ünneplő Sven Ulreich sem hagyta ki az alkalmat, amikor Sanéról kérdezték:

Leroy egy szuper játékos óriási kvalitásokkal, aki az FC Bayern arculatához is jól állna – ezért természetesen örülnék, ha a következő szezonban nálunk folytatná. A döntést saját magának kell meghoznia. De ha a tanácsomra van szüksége, München nagyon szép, természetesen tudunk jó tippeket adni neki.

Persze a City részéről is marasztalnák a játékost, a szintén a válogatottal edzőtáborozó Ilkay Gündogan egyelőre nyugodtnak tűnik csapattársa sorsát illetően:

Egy kicsit beszéltem vele. Nem azt a benyomást keltette, mint aki feltétlenül menni akar. A klub sem akar feltétlenül megválni tőle. Még két év van a szerződéséből, nincs oka a cselekvésre. Ezért személy szerint azt hiszem, hogy Leroy marad – örülnék is neki.

A Sané körüli felhajtást jól jellemzi Julian Draxler, a PSG játékosának nyilatkozata is: „Leroyt az elmúlt hetekben csak Mia san Mia-ként szólítottam.”

Rummenigge szerint Sanénak először meg kell bizonyosodnia arról, hogy szívesen folytatná Münchenben a pályafutását – addig hivatalos ajánlatot sem nyújtanak be érte a Citynek. 

Kimmich és Ulle is csábítja Leroyt: „Remekül passzolna a Bayernhez, nálunk játszana is!”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top