Átigazolási hírek

Sanches: Ha távozom, akkor végleg megyek



Renato Sanches egy újabb csalódást keltő év után a Sport Bildnek elmondta, hogy a következő szezont vagy a Bayernnél vagy egy másik csapatban, de szinte biztosan nem kölcsönben fogja megkezdeni.

„Szerdán elköszöntem Niko Kovactól. Hogy csak a nyári szünetre vagy végleg, azt egyelőre nem tudom. Többet szeretnék játszani. Jelen pillanatban nem tudom hogyan tovább. Nem tudom van-e értelme még egyszer megpróbálni a Bayernnél. Túl keveset játszottam, ezért csalódott vagyok.”



„Néha feltettem magamnak a kérdést: Mi az oka ennek? Az összes fiatal játékos, Joshia Kimmich, Serge Gnabry, Kingsley Coman játszott, csak én nem, pedig az edzéseken bizonyítottam, hogy jó játékos vagyok. Közülük én kaptam a legkevesebb esélyt. Nem akarok újabb kölcsönt. Ha mennem kell, akkor végleg menni fogok.”

A még mindig csak 21 éves portugál önbizalma tehát visszatért és az utolsó meccseken is bizonyította, hogy a kapott játéklehetőségnél sokkal több van benne. Távozása már télen is napirenden volt, azonban Niko Kovac megígérte neki, hogy számít rá – ehhez képest mindösszesen csak 102 percet kapott a bajnokságban. Sorsa elsősorban a horvát edzőn múlik. Kérdés, mennyire bízik ezek után Kovács elképzeléseiben.

Sanches: Ha távozom, akkor végleg megyek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top