Átigazolási hírek

Rummenigge szerint Sané még nem döntött, nem tettünk érte ajánlatot



Uli Hoeness az elmúlt napokban elárulta, hogy kicsit szkeptikus Sané leigazolását illetően, ugyanis őrületes összegekről van szó. Ezúttal Rummenigge mondta el a Sport Bildnek, hogy Sané még nem döntött, ezért ajánlatot sem nyújtottak be a Citynek.

„Még nem tettünk ajánlatot Leroy Sanéért, még nem tartunk ott. Először a játékosnak kell eldöntenie, hogy eltudja-e képzelni a Bayernbe való átigazolást. Ha ez az eset áll fenn, konkrét tárgyalásokba kezdünk a Manchester Cityvel. A játékos a legfontosabb faktor. Nyilvánvalóan még nem döntött, a megbeszéléseket Hasan Salihamidzic vezényli. A futballszakmai kvalitásait és személyiségét illetően is izgalmas játékosnak tartom őt.”



A Bayern München napok óta nyíltan kezeli a szándékát, május közepén kért engedélyt a Citytől, hogy megbeszélésekbe bonyolódjon a 2021-ig érvényes szerződéssel rendelkező játékossal. Úgy tűnik ez idő alatt egyelőre nem sikerült meggyőzni őt. Vajon tényleg nem is akar visszatérni a Bundesligába, ahogyan arról Torben Hoffmann is beszámolt? Mivel a Bayern még nem tett ajánlatot a Citynek, ezért valószínűsíthetően a játékosnak vannak komoly fizetési igényei.

Sané egyébként a jövőben David Beckham ügynökségével akarja képviselni magát, de a korábbi képviselői, a szülei is ott lesznek a megbeszéléseken. Vajon ez egy jó jel a Bayern számára vagy sem?

Rummenigge szerint Sané még nem döntött, nem tettünk érte ajánlatot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top