Átigazolási hírek

TZ: A Bayern 90 milliót ajánlott Havertzért



A müncheni TZ információi szerint a Bayern az elmúlt hetekben egy konkrét, 90 millió eurós ajánlatot nyújtott be Kai Havertzért a Bayer Leverkusennek, amelyet határozottan visszautasítottak a gyógyszergyáriak.

A lap állítása szerint a játékos és a Bayern alapvetően már megegyezett, csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk, amire aligha kerül sor idén – Rudi Völler határozottan kijelentette, hogy Havertz nem eladó. „Teljes mértékben megértem Rudi Völlert, én sem adnám el őt most. Minden átigazolás háromszereplős, és ha az egyik nemet mond, akkor a téma elévült.” – nyilatkozta pár héttel ezelőtt Rummenigge. A hírt természetesen Christian „mindent is tudó” Falk cáfolta, azt viszont megerősítette, hogy a Bayern 2020-ban vinné Havertzet.




A 19 éves válogatott játékos volt a Leverkusen egyik húzóembere és a Bundesliga egyik legjobb játékosa a szezonban: 34 bajnokin 17 gólt és 4 gólpasszt, 6 Európa Liga meccsen 3 gólt és 3 gólpasszt vállalt.

Rainer Calmund, a Leverkusen egykori menedzserét pár napja megkérdezték a témában: „Kai Havertz jövőre megy a Bayernhez, nem idén. Egy kis örömet akarnak még a sráccal, de valamikor eligazol. Remélem, hogy Németországban marad, a Bayern Münchennél.”

Havertz szerződése 2022-ig szól. Ha a következő szezonban is a Leverkusen meghatározó játékosa lesz, akkor a Bayernnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia érte.

Lothar Matthäus is szorgalmazza, hogy a Bayern mihamarabb szerezze meg az év játékosát: „Rugalmasan bevethető és már 19 évesen sok felelősséget vállal. Az FC Bayernnek most kell törődnie ezzel a játékossal. Számomra Havertz az év játékosa. Ő nem csak James helyettese lenne, hanem egy jobb játékos is lenne a Bayern számára. Szeretem Jamest és a játékstílusát. De Havertz a jövő és az FC Bayernnek a jövőbe kell invesztálnia.”

TZ: A Bayern 90 milliót ajánlott Havertzért
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top