Átigazolási hírek

Hivatalos: James Rodriguez elhagyja a BayerntKarl-Heinz Rummenigge a Sport1-nek és a Sport Bildnek erősítette meg, hogy a Bayern nem él a 42 millió eurós opcióval, azaz James Rodriguez két év után elhagyja a klubot.

Alapvetően megszületett a döntés, ugyanis a szezon vége előtt megkeresett és kérte, hogy ne aktiváljuk a záradékot. Nincs értelme annak, hogy az akarata ellenére éljünk vele. Egy játékost nem kell 42 millió euróért és a fizetéséért megszerezni, ha nem lehet állandó pozíciót biztosítani neki.

– nyilatkozta Rummenigge, aki többször is bevallotta, hogy a kolumbiai az egyik kedvence és szíve szerint megtartaná őt.
„James törzsjátékos akart lenni, ez itt nem valósíható meg. Személy szerint sajnálom, a játékkultúrájának a rajongója vagyok. A bal lába kivételes, magasszintű játékos volt.”

James Rodriguez az FCB.de-nek:

Nagy köszönet illeti az egész klubot és a szurkolókat, akik mindig nagyszerűen támogattak engem. Két felejthetetlen év volt számomra Münchenben és mindig nagyon jól éreztem magam. A legszebb emlékekkel távozom és a legjobbakat kívánom az FC Bayernnek a jövőre nézve.”

James 67 tétmeccsen 15 gólt szerzett és 20-at készített elő a Bayernben. Jupp Heynckes idejében többször is kinyilvánította, hogy jól érzi magát Münchenben, Niko Kovac irányítása alatt azonban már nem töltött be olyan meghatározó szerepet, ráadásul az edzővel is volt szóváltása. Célállomásaként elsősorban a Napolit és a Juventust emlegeti a sajtó.

Hivatalos: James Rodriguez elhagyja a Bayernt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top