Átigazolási hírek

Hol folytatja Ribéry? „Ha szép életet akar, jöjjön Ausztráliába”Ribéry és Robben távoztak a Bayern Münchentől, azt viszont még nem tudni hol folytatják a pályafutásukat. 

Markus Babbel, a Western Sydney Wanderers edzője nyilvános üzenetekkel korábban már megpróbálta Franck Ribéryt az ausztrál bajnokságba csábítani. A Bayern korábbi játékosa most elmondta, a francia bérében nem tudnak versenyezni, de egyéb tényezők még szólhatnak mellettük.

„A jelenlegi helyzet az, hogy nem engedhetjük meg őt magunknak. Volt egy hosszabb megbeszélésem a vezetőnkkel és sajnos nem áll készen arra, hogy annyira mélyen kinyissa a pénztárcát. Viszont az ajtó továbbra is nyitva áll előtte – Ha Franck egy szép életet akar a családjával, nálunk abszolút nyugalom és higgadtság uralkodik, Ausztrália egy tökéletes hely lenne ehhez. Ez a világ egyik legszebb városa és fantasztikus itt az életstílus. Futballszakmai szempontból természetesen egy rocksztár lenne, pár játékosom valószínűleg meg is merevedne a tekintélyétől. De Ribéry összességében jelenleg sajnos nem megfizethető számunkra.”
Ribéryvel korábban két korábbi klubját, a Galatasarayt és a Marseille-t is szóba hozták. A franciákkal való pletykákról nyilatkozott is az RMC-nek: „Jó két évet töltöttem el ott, egy ugródeszka volt számomra. Egy élethosszig tartó tapasztalat volt számomra játszani az Olympique Marseille-ben. Természetesen bármi lehetséges – szabad vagyok. Villa-Boas nagy tapasztalattal rendelkezik és nagyon jól ismeri a labdarúgást, remélem jó lesz Marseille-ben.” Francia források szerint Franck nem felel meg az OM által keresett játékosok profiljának, illetve ők sem tudnák a fizetését finanszírozni.

Franck jelenleg is várja a klubok megkereséseit, de jelenlegi helyzet szerint a közel-keleti klubok egyikéből kerülhet ki a befutó.

Hol folytatja Ribéry? „Ha szép életet akar, jöjjön Ausztráliába”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top