Összefoglalók

Jótékonysági meccsen ikszeltünk Kaiserslauternben



Két nappal a Lipcse elleni 3-0-ás kupagyőzelem után Kaiserslauternben, közel 50 ezer ember előtt, jótékony célból lépett pályára a Bayern. A szebb napokat is megélt négyszeres bajnoknak a harmadosztályba való licensz megszerzéséhez volt szüksége a segítségre. A meccsből származó teljes bevétel a hazaiakat illette.

A fárasztó szezon után Niko Kovac egy fiatal tehetségekből és pár profijátékosból álló mixet küldött a pályára. A támadósorban szerepet kapott a nagy reménységként kezelt Batista Meier és Zirkzee is, de a védelemben és a középpályán is előbukkant pár utánpótlásjátékos. Csereként beállt Früchtl kapus, illetve Ribéry is, a tartalékok közül csak Martínez és Robben nem kapott szerepet. A Bayern keretében nem volt ott a távozás előtt álló (?) James Rodriguez és a „családi okok miatt” távolmaradó Jerome Boateng sem, akinek az ügynöke már keresi a távozás előtt álló védő új csapatát.



🆚 Kaiserslautern:  Hesl (46. Grill) – Schad, Gottwalt (46. Kraus), Özdemir (46. Morabet), Sternberg – Bergmann (46. Kühlwetter), Lohmannsröben (46. Fechner) – Jonjic (46. Scholz), Biada (46. Pick), Zuck (46. Sickinger) – Huth (46. Thiele)

🔴 Bayern: Ulreich (46. Früchtl) – Türkkalesi (72. Ribéry), Senkbeil, Hummels (46. Süle), Davies – Zaiser, Sanches (60. Shabani) – Batista Maier (63. Coman), Müller (17. Franzke), Gnabry (46. Tolisso) – Zirkzee (73. Lewandowski)

⚽ Gólok: 1:0 Zuck (8.), 1:1 Lewandowski (80.)

Az 1-1-es végeredmény és az összefoglaló alapján a hazaiak abszolút helyt álltak, ráadásul a második félidőben egy szinte teljesen új csapattal álltak ki a Rekordbajnok és kupagyőztes Bayern ellen. A bajorok csak a 80. percben, Lewandowski közeli góljával tudták kiegyenlíteni a 8. percben bekapott találatot. A bajnokság és a kupa gólkirályát „boxtársa”, Kingsley Coman szolgálta ki egy szép egyéni akciót követően.

A Bayernnek május 29-én csütörtökön, 18 órától lesz még egy barátságos meccse, Kovac csapata az SpVgg Lindau otthonában lép pályára.

Jótékonysági meccsen ikszeltünk Kaiserslauternben
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top