Vezetőség és stáb

Hoeness: Teljesen elégedett vagyok a szezonnal

A Bayern hétfőn kora este Kaislerslauternben játszott jótékonysági meccset, amelynek bevétele, közel 750 ezer euró a hazaiak kasszájában landolt. Az 1-1-re végződő meccset követően Uli Hoenesst interjúvolták meg az újságírók.

A meccsről: Nagyon tetszett. A hangulat lenyűgöző volt, legfőképp az utolsó fél órában. A Kaiserslautern nagyon jól küzdött, mintezt úgy, hogy szombaton ők is játszottak. A nézők számára ez egy szórakoztató focimeccs volt.

A megmentőmeccsen való részvétel okairól: Azért is jöttünk ide, mert az FCK egy nagyon tradícionális klub, illetve emlékszünk arra, milyen nagy csatákat játszottunk le itt. Az FC Bayernnek régóta nem megy olyan jól, mint most, illetve mint még soha. Az ilyen időszakokban is gondolnunk kell azokra, akiknek nem megy olyan jól a soruk.

A szezont követő két jótékonysági meccsről: Amikor befutott az FCK felkérése, amely már régebbb óta napirenden volt, ezt az időpontot találtuk ki, mert a kínai útunk elmaradt. Gondoltunk arra, hogy jó ötlet lenne két ilyen jótékonysági meccset játszani – hétfőn Kaiserslauternben, szerdán Lindauban. Nem feledjük, hogy mindenhol ki kell szolgálnunk a szurkolóinkat. Nem csak külföldön.

Arról, hogy a Bayern 1-1-et játszott egy harmadosztályú klubbal szemben: Nagyszerű teljesítmény volt azok után, ahogy a srácok szombaton bebasztak.

A szezonról: Teljesen elégedett vagyok a szezonnal. A feszültség lassan elmúlt. Szuper szezont játszottunk, karácsony óta – a Liverpool elleni meccsen kívül – egy fontos mérkőzésen sem játszottunk rosszul. Ez egy kiemelkedő mérleg.

A nemzetközi porondról való kiesés jelentőségéről: Az FC Bayern számára a lényeg mindig az, hogy megnyerje a mérkőzéseit. Mit gondolnak, mit mondanának, ha ott állnánk a Bajnokok Ligája döntőjében, de a Bundesligában csak a nyolcadikak lennénk? Az FC Bayern minden mérkőzésnek úgy vág neki, hogy megnyerje és ezáltal minden sorozatban a lehető legtovább jusson. A Bayern mindig minden versenysorozatra koncentrál.

Jamesről: Erről egyáltalán nem tudok mit mondani. Ezért a dologért nem én vagyok a felelős, hanem Karl-Heinz és Hasan. Időben elfogják mondani, mi a helyzet.

Az átigazolási piacon lévő aktivitásról: Az elmúlt két hétben tudatosan nem tettünk sok mindent, nem akartuk nyugtalanságba kergetni a csapatot. Most, hogy vége a meccseknek, Hasan nem megy rögtön nyaralni. Addig, amíg itt van, minden szükséges dolgot előkészít. Sané ügyében nincs újdonság.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top