Átigazolási hírek

Uli: Boateng keressen új klubot | Kalle: Törekszünk Sané megszerzésére

Uli Hoeness a Bayern duplázós városházi ünneplése után az ARD-nak adott interjújában megerősítette Kovac maradását, illetve érdekes tanácsot adott Jerome Boatengnek:

Azt ajánlanám neki, hogy hagyja el a klubot. Jelenleg olyan itt, mint egy idegen test és barátként azt tanácsolnám neki, hogy keressen új klubot magának. Az FC Bayern ajtaja nem záródott be előtte, érvényes szerződése van – de azt ajánlom, hogy keressen új csapatot.

Boateng a bajnoki elsőség után a kupagyőzelmet sem ünnepelte meg csapattársaival.
A Bayern elnöke a további lehetséges átigazosokról is beszélt:

Nem tudom, hogy egy vagy két játékos fog érkezni. Pavard és Hernandez személyében két nagyon jó játékost igazoltunk. Az elmúlt hetekben fontos volt, hogy visszavegyünk az intézkedésekből, ezzel nem bizonytalanítottuk el a játékosokat. Ha minden nap azt olvasták volna, kik jöhetnek nyáron… (…) Hasan Salihamidzicot felhívtam, holnaptól belevág a lecsóba.

Uli Hoeness a gyakran idézett 80 millió eurós határt sem erősítette meg:

„Salihamidzicnek először is olyan játékost kell találnia, aki passzol hozzánk. Ezután beszélünk a pénzről.”

Rummenigge is beszélt a lehetséges átigazolásokról, elsősorban ismét Sanéra tért ki.

Két jó védőt szereztünk, akik biztosan hozzájárulnak ahhoz, hogy védekezőleg is a topon legyünk. Amire Arjen és Franck távozása után biztosan szükségünk van, az egy minőségi szélső: Sané. Törekedni fogunk a megszerzésére, de nyíltan és őszintén el kell mondanom, ma nem tudom megmondani, hogy nyélbe tudjuk ütni ezt az átigazolást. Természetesen nagyszerű lenne.

Ennyi Sanét érintő nyílt nyilatkozat után blama lenne, ha a Bayern nem tudná megszerezni a City 23 éves támadóját.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top