Edzőkérdés

Niko Kovac marad a Bayern edzője! – „Egy másodpercig sem kételkedtünk benne”A Bayern vezetői, Karl-Heinz Rummenigge és Uli Hoeness a duplázást jelentő győztes Német kupadöntőt követően végre tiszta vizet öntöttek a pohárba és félreérthetetlenül beszéltek arról, hogy a következő szezonban is a horvát Niko Kovac lesz a Bayern vezetőedzője.

Rummenigge:

Soha nem vontuk őt kétségbe. A nap végén címet kell szerezni, ebben pedig az edző egy fontos alappillér. Senki nem vonta őt kétségbe és számunkra sem volt téma, hogy a szerződése határideje mellett ne ő lenne már az edzőnk.

Hoeness:

Egy másodpercig sem kételkedtünk abban, hogy a következő szezonban is Niko Kovac lesz az edzőnk. Ez száz százalék! (…) Egy csapat nem tud ennyire jól játszani, ha nem illik össze az edzővel.  A csapatnak karácsony után sikerült összenőnie. A rotáció miatt volt nyugtalanság, viszont Niko letett erről. Az viszont világos, hogy a nyugtalanság kezelésében fejlődnie kell. (…) Az elmúlt hat hét javarészt lenyűgöző meccset hozott, ez is bizonyította, hogy a csapat továbbfejlődött az edzővel.

Niko Kovac marad a Bayern edzője! – „Egy másodpercig sem kételkedtünk benne”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top