Átigazolási hírek

Rummenigge: Megpróbáljuk megszerezni SanétKalle a BILD 100 Sport műsorában elsősorban Leroy Sané helyzetéről beszélt.

Ki utazik Sanéhoz? – kérdezte tőle a BILD Sport főszerkesztője, Matthias Brügelmann: Hasan lesz az. Megbeszélések még nem voltak, a játékosnak két év van a szerződéséből. Egy szélsőt keresünk. De ma nem tudom előre megmondani, hogy sikerülni fog-e. Természetesen ő egy érdekes játékos, német válogatott. Megpróbálkozunk vele. Először a játékost kell meggyőzni, ez most a legfontosabb. Ezután kell megpróbálnunk a Manchester Cityvel elérni egy megoldást. Pepnek négy topjátékosa van a széleken – hogy készen áll-e egyről lemondani, azt majd meglátjuk.

Mikor került szóba Sané? Már volt egy olyan ötletünk, hogy megszerezzük őt, még a Schalkés idejében. Akkor az volt a probléma, hogy itt volt nekünk Robben és Ribéry, akik akkor a csúcson voltak. Nem volt értelme egy ilyen játékost ebben az árkategóriában megvenni és állandó kezdőtagságot biztosítani neki. Akkor 50 millió euró fölötti díjról és egy megfelelő fizetésről diskuráltunk. A jelenlegi egy új helyzet.

Timo Wernerről: Werner ügyében még nem hoztuk meg a döntést.

Uli Hoeness péntek este, a kupadöntő helyszínéről nyilatkozott a témában. Megkérdezték tőle, mennyire reális Sané szerződtetése, amelyre óvatosan csak annyit mondott, hogy „Inkább kicsi”. Közben az angol sajtó, az ESPN és a Goal szombaton már azt írja, hogy a Manchester City megpróbálja utoljára aláíratni Sanéval a szerződéshosszabbítást, ellenkező esetben legalább 100 millió eurót fognak kérni érte a Bayerntől.

 

Rummenigge: Megpróbáljuk megszerezni Sanét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top