Vezetőség és stáb

Német sajtó: Hansi Flick jelölt a Bayern segédedzői posztjára

A Kicker információi szerint a Bayern azon gondolkodik, hogy megszerezze magának Joachim Löw egykori segédedzőjét, Hansi Flicket a segédedzői pozícióra.

Peter Hermann, a Jupp Heynckes kérésére visszacsábított segédedző az idény végén távozik, az ő pótlását akarja megoldani a Bayern, de egyes hangok szerint ez már az edzőváltás egyik előjele is lehet a klubnál és igazából Robert Kovac szerepét tölthetné be az 54 éves szakember.

A BILD és a Sport Bild infói szerint Hansi Flick eltudja képzelni, hogy a Bayernben folytassa, nincs elhatárolódva ettől a lehetőségtől – azonban a Sport1 szerint több opció közül is választhat, edzőként, menedzserként is folytathatja valamelyik klubnál. Szintén a Sport1 írta, hogy Flick nagyra értékeli Kovacot, ez a horvát maradását sem zárná ki.

Flick 1985 és 1990 között a Bayern játékosa volt, négyszer bajnok lett, illetve 104 meccsen 5 gólt szerzett. 2006-tól 2014-ig a válogatottban tevékenykedett, majd 2017-től egy évig a Hoffenheim ügyvezetője volt. A következő állomása vajon Münchenben lesz?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top