Átigazolási hírek

Kicker: Sané jelölt a Bayernnél, Pep meg akar válni tőleA Kicker állítása szerint Pep Guardiola meg akar válni Leroy Sanétól és „jól lehet”, hogy a szélső idén nyártól a Bayernben folytatja pályafutását. A müncheniek 2016-ban már megszerezték volna őt, de Pep miatt végül 50 millióért a Cityben kötött ki.

A játékossal nem túl jó kapcsolatban álló Pep Guardiola a City utolsó bajnokija előtt nyilatkozott a témában, amely ellentétje annak, amit a német szaklap állít. Lehet, hogy csak az árát próbálta meg feljebb nyomni a katalán az alábbi nyilatkozatával?

„Másfél évig próbálkozunk meghoszabbítani Leroy Sané szerződését. Meg akarjuk tartani őt. Ha az ember megakarja hosszabbítani valakinek a szerződését, az azt jelenti, hogy meg is szeretné tartani az érintettet. Gündogan esetében is ez a helyzet áll fenn. (…) Sané nem játszik túl gyakran, mert Sterlinggel és Bernardo Silvával konkurál, ez nem egyszerű. Ha négy versenysorozatban akarunk a címekért játszani, akkor szükségünk van Leroyra, Sterlingre, Mahrezre és Bernardora is. Nem tudunk csak két szélsővel a négy címért játszani. Szükségünk van a konkurenciaharcra.”

Van valami alapja a Bayern érdeklődésének? – kérdezik tőle

Nem ez a megfelelő idő, hogy egy elméleti átigazolásról beszéljünk. A meccs után talán. De a meccs után szabadságon leszek.

Azt tudniillik, hogy Kicker és a Sport Bild újságírója, Christian Falk általában mindig rácáfolnak egymásra, mondhatni provokálják egymást, ezért is melegíthette fel a lap az angol Duncan Castles korábbi infóját, miszerint a Bayern akarja Sanét. A Kicker hétfői cikkét azóta természetesen Falk már cáfolta.

A müncheniek valószínűleg valóban érdeklődnek Sané iránt, azt viszont nem tudjuk, hogy valójában hogy áll és mennyire előrehaladott a német támadó helyzete. Szerződése 2021-ig szól és úgy tűnik nem kíván hosszabbítani. Sorsa valószínűleg csak Pep döntésén múlik, aki köztudottan jó kapcsolatban áll a Bayern vezetőségével.

Kicker: Sané jelölt a Bayernnél, Pep meg akar válni tőle
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top