Átigazolási hírek

Uli: Nem szeretek 80-100 millióért játékost venni, de…



Uli Hoeness a bonni Kutatási és Oktatási Akadémián nyilvánult meg a minden szurkolót legjobban foglalkoztató kérdésekről, az átigazolásokról és az edzőkérdésről is. Szavai a BILD hasábjain jelentek meg.

A Bayern lehetséges megatranszfereiről: Nem szeretek 80-100 millióért venni egy játékost. De ha tartani akarod a lépést Manchester Cityvel, a Liverpoollal vagy a Barcelonával, akkor néha olyan dolgokat kell csinálnod, amely nem feltétlenül nyeri el a tetszésedet. Megszereztük Hernandezt, a jó dolog viszont az benne, hogy a saját tőkénkből tudtuk őt kifizetni.

A növekvő fizetésekről: Meghatározó, hogy egy játékos azt az összeget keresse, amit meg is érdemel. Az FC Bayernnél keresnek a legjobban a játékosok, de az idei évben könyvelhetjük el a történelmunk legnagyobb nyereségét is. A Bayern 100 millió fizetésből levont adót is fizet, amiből nagyon jól profitál az állam is.

Arról az eshetőségről, hogy ő visszavonul, Kovac pedig marad a Bayernnél: Arra akarunk koncentrálni, hogy szombaton bajnokok legyünk, ezután mindannyian boldogok lehetünk.

Az Európai Szuperkupát illető tervekről: Nem fordulhat elő, hogy nemzetközi meccs miatt ne legyen szombaton Bundesliga. Az FC Bayern számára továbbra is a Bundesliga a legfontosabb. Ez a felügyelőbizottságunk világos döntése.

Az angolokkal való összehasonlításról: Azt hiszem, hogy a pénz lövi a gólokat, ezen a szinten mindenképp. Az angoloknak 3, nekünk 1 milliárd eurós TV-s bevételünk van. Látható az is, hogy az angolok már az infrastruktúrába is invesztálnak, valamint edzőket és menedzsereket szereznek meg. nehéz lesz őket letaszítani.

Uli: Nem szeretek 80-100 millióért játékost venni, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top