Átigazolási hírek

Griezmann, Rodrigo pletykák – mennyi alapjuk lehet?



A spanyol Cadena Cope tudósítója, Antonio Ruiz szerint a Bayern felvette a kapcsolatot a távozását bejelentő Antoine Griezmann nővérével és képviselőjével, Maud Griezmannal.

A francia világbajnok támadó kivásárlási záradéka július 1-jétől 200-ról 120 millió euróra esik, ami továbbra is túlságosan egetrengető összeg ahhoz, hogy a Bayern tényleg komoly érdeklődést mutasson iránta, de a 28 éves francia jelenlegi, 23 milliós fizetése is Bayern ellen szól. Korábban Hoeness is kizárta, hogy elérik az egy játékosért kiadott 100 milliós hazárt, a Lucas haverjáról szóló híresztelések ezért inkább légbőlkapottnak tűnnek.



A spanyol Cadena Ser rádióállomás egy másik Atletico játékossal, a 22 éves Rodrigoval kapcsolatos pletykákat melegítette fel. Szerintük a spanyol védekező középpályás 70 millió eurós záradékát a Bayern is aktiválhatja, de erről korábban a Marca és az ESPN is írt.

Egy korábbi BILD-es hír szerint a Bayern egy játékerős 6-os megszerzését is tervezheti a nyáron. Nehezen elképzelhető, hogy a Bayern újabb 70 milliót adjon ki egy nem annyira hiányposzton játszó játékosért. Renato Sanches esetleges, várható távozásával azonban nem elképzelhetetlen, hogy valaki érkezzen oda. Talán mégis épp Rodri?

A pletykákat elsősorban Hasan Salihamidzic madridi látogatása indította be, aki a ZDF műsorában beismerte, egy ügynökkel volt találkozója.

Griezmann, Rodrigo pletykák – mennyi alapjuk lehet?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top