Akadémia

FCB II: Kitűzték a feljutásért folytatott párharc időpontjait



A DFB kitűzte a Bayern II feljutásért folytatott mérkőzéseinek időpontjait. Holger Seitz csapata a „Regionalliga Bayern” régió győzteseként a „Regionalliga Nord” győztesével, a Wolfsburg II-vel meccsel: Az első találkozóra május 22-én 19 órakor az AOK stadionban kerül sor, míg a müncheni visszavágót május 26-án, 16 órától rendezik meg a Grünwalderben.



Igen, ennek a párharcnak egyenesen a harmadosztályba való feljutás lesz a tétje! A Regionalliga Südwest győztese, az SV Waldhof Mannheim és a Regionalliga Nordost első helyzetettje, a Chemnitzer automatikus feljutásnak örülhet, csakúgy mint a Regionalliga West bajnoka amely az FC Viktoria Köln és a Rot-Weiß Oberhausen közül kerül ki. A negyedik, feljutást érő helyért a többiekkel ellentétben rájátszást játszik a Wolfsburg és a Bayern amatőrcsapata.

A következő szezonban a Regionalliga Südwest, Regionalliga Nord és a Regionalliga Bayern győztese kerül fel automatikusan a harmadosztályba. A 2020/21-es szezontól módosítják majd a feljutási feltételeket, erről szeptember 27-én hoznak döntést a DFB-nél.

A Bayern II mérkőzéseit a MagentaSport és a brsport.de is közvetíti majd.

FCB II: Kitűzték a feljutásért folytatott párharc időpontjait
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top