Interjúk és nyilatkozatok

Rafinha: Csak a Bayernhez akartam igazolni, a Schalke tönkre akarta tenni a karrieremet



Rafinha a brazil Fox Sportsnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogyan fenyegették őt Gelsenkirchenben amiért a Bayernhez akart igazolni.

„Amikor már csak hat hónapom volt hátra, a Schalke emberei azt mondták nekem:

„Bármelyik csapathoz mehetsz amelyikhez akarsz, csak a Bayernhez nem. Ha csak arról álmodozol, hogy az FC Bayernhez igazolsz, akkor tönkre fogjuk tenni a karrieredet.”

Egyszerűen így. Akkor volt egy edző, akit Felix Magathnak hívtak, ő nem ezeket a szavakat használta, hanem ennél is rosszabbakat. „Bárhol játszhatsz, csak ott nem, erről biztosítalak téged. Probléma elé foglak állítani.”




Egyrészről tudtam, hogy ő csak a klubot akarja védeni. Ő volt az edzőm, én pedig a csapat egyik legfontosabb játékosa, tehát megértettem miért tette ezt. De egy fiatal srácnak ez nagyon kemény, 24 éves voltam. Beszéltem az ügynökömmel, szerencsére volt egy csomó lehetőségem, de én csak a Bayernért akartam játszani.

Voltak ajánlataim Liverpoolból és Milánóból is, Leonardoval is beszéltem. Nagyon jó csapata volt Milánóban és engem akartak, én viszont csak a Bayernhez akartam kerülni.

Végül Genovába mentem. Az elnök azt mondta: „Rafinha, te túl jó vagy a Genoához, nem sokáig fogsz itt maradni. Nem fogunk megtartani, nem fogunk keresztbe tenni neked. Nem kell aggódnod.”

Tehát decemberig ott fociztam, majd jött az elnök és mondta, hogy a Bayern megvásárolt engem.”

Rafinha a Frankfurt elleni meccsen a Bayern legtöbb mérkőzésen pályára lépő brazil játékosává válhat. A legutóbbi fordulóban a 266. meccsét játszotta a szezon végén távozó Rafi, amellyel befogta Giovane Elbert a ranglista élén.

Rafinha: Csak a Bayernhez akartam igazolni, a Schalke tönkre akarta tenni a karrieremet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top